Handelsbetingelser

BESTILLING

Tryk og originaler: Jeg bestræber mig altid på at sende din bestilling hurtigst muligt, men da jeg selv står for alt arbejdet, så når jeg ikke altid at sende pakken samme dag. Hvis dit tryk er i restordre, er der altid ventetid på cirka 14 dage.

Smykker: Da alle smykkerne er håndlavet af undertegnede, kan der gå 1-4 uger før, dit smykke er færdigt. 

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du ønsker at komme forbi og se og prøve smykkerne hos mig i Allerød. 

RETURNERING

RETURRET

Der gives 14 dages returret på varer købt i min webshop, såfremt de ikke er købt som beset.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@ceura.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til mig, skal du sende varen til:

Cecilie Lund-Rasmussen

Cedervangen 40

3450 Allerød

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, jeg har modtaget den retur.

 

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. 

 

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis dine penge retur, men jeg tager dog et gebyr på 10% af købet.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

VEDLIGEHOLDELSE AF SMYKKER

Du passer bedst på dine smykker ved at have dem i en lukket beholder eller æske, og at du tager dem af, når du sover eller går i bad. 
Alle smykker vil med tiden få en smuk patina, men hvis du ikke ønsker denne, kan du købe gode pudsemidler i de fleste større supermarkeder. 

Bemærk, på oxiderede og forgyldte smykker vil overfladebehandlingen blive slidt af med tiden. Der er forskel på, hvor hurtigt den bliver slidt af, alt efter hvor meget du bruger det, og det er forskelligt fra person til person. Ringe vil ofte blive hurtigere slidt end eksempelvis øreringe eller halskædevedhæng.  

STØRRELSER

Hvis du er i tvivl om din ringstørrelse, kan du tage et stykke tråd og måle omkredsen af din finger i millimeter. Ellers er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Armbånd laver jeg som standard i størrelserne: X-Small, Small, Medium, Large og X-Large. Størrelserne er skrevet ud fra omkredsen om hele dit håndled.

Hvis du er i tvivl om din størrelse, eller skal have lavet et armbånd i andre mål, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

X-Small: 15 cm

Small: 16 cm

Medium: 17 cm

Large: 18 cm

X-Large: 19 cm